Trump s to šalo razrahljal ozračje

Foto: Epa
Foto: Epa
Srečanje v Singapurju. Ameriški predsednik je resno vzdušje tik pred kosilom razrahljal s šalo. Kaj so jima postregli na kosilu?
Oglej si celoten članek

Delovno kosilo ameriške in severnokorejske delegacije je potekalo nekoliko kasneje, kot so sprva načrtovali, kar je povzročilo kar nekaj skrbi osebju, ki je obed pripravljalo.

Delegacijama so bile seveda to zadnje skrbi; h kosilu so prišli sicer sproščenih obrazov, kljub vsemu pa se je v zraku vsak hip čutila napetost, poročajo tuje agencije.

Trump je tik preden so sedli k mizi razrahljal ozračje s šalo. Pozval je severnokorejskega voditelja, da sede, potem pa snemalce in fotografe v šali pozval, da naj ju snemajo tako, da bosta videti "lepa in vitka".

xxx

Srečanje Izdala ju je govorica telesa

Od govejih reberc do svinjine in hobotnice

Delegacijama so postregli meni z zahodnimi, korejskimi, kitajskimi in malajskimi jedmi.

Glede na jedilni list, ki ga je objavila Bela hiša, sta imela za predjed na izbiro koktajl z rakci in avokadovo solato, malajski kerabu z zelenim mangom, prelivom iz meda in limete ter svežo hobotnico in korejsko jed oiseon (polnjena kumara), poroča STA.

Drugi hod je vseboval goveja rebrca z gratiniranim krompirjem in soparjenim brokolijem ter omako iz rdečega vina. Delegaciji sta imeli na voljo tudi kitajsko kombinacijo sladke in kisle hrustljave svinjine ter yangzhouskega pečenega riža z domačo čilijevo omako.

Za konec so postregli še vanilijev sladoled z višnjevim prelivom, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Foto: Epa Kim Džong Un Donald Trump Singapur srečanje

"Bilo je vrhunsko!" Trump: "Še se bova srečala. Še velikokrat se bova srečala!"

Trump - Kim Tik pred srečanjem sporočili, da je Trumpovega svetovalca kap

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:13 12. Junij 2018.

    Čisto isto bi bilo in isti učinki če bi se srečal z našim Pahorjem!! Memuranden podpisan in to je to! …

  • 15:09 12. Junij 2018.

    Marsikoga je danes kap, ko so gredali te neverjetne slike. Seveda pa je America First.

  • 12:54 12. Junij 2018.

    Norci vladajo svetu pod nadzorom svojih mentorjev !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.