V bazenu jo je nenadoma začelo vleči na dno

Foto: Profimedia
7-letni deklici so v zadnjem hipu rešili življenje.
Oglej si celoten članek

7-letna Darcey Morgan je z družino preživljala počitnice na Kanarskih otokih. Brezskrbni počitniški trenutki so se sprevrgli v izredno travmatično izkušnjo.

Ko se je Darcey kopala na bazenu, jo je v nekem trenutku filter bazena potegnil na dno in jo tam držal približno dve minuti. K sreči so starši opazili, da je njihova hčerka izginila pod gladino; uspeli so jo rešiti in jo odpeljati v bolnišnico.

"Incident je za nas prava nočna mora. V trenutku smo pomislili, da bomo izgubili našo deklico," je za The Sun povedala dekličina mama. Dodala je, da je bila šokirana nad izjavami vodje hotela.

"Želeli bi se le prepričati, da so se iz našega primera nekaj naučili. Nihče ne bi smel doživeti nekaj takšnega. Želimo si, da bi bilo osebje hotela bolj pazljivo glede zagotavljanja varnosti svojih gostov," je poudarila mama.

Kot piše The Sun so namreč že pred tem primerom gostje opozarjali osebje hotela, da je nekaj narobe z bazenskim filtrom, a jih nihče ni jemal resno.

Zaradi težav s filtri na bazenih je prišlo že do smrtnih primerov, pred desetletji tudi v Sloveniji.

Na plaži Deklica umrla, ko jo je vrglo z napihljivega gradu

opozorilo Tega na kopališču ne smete početi

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.