Svet
6016 ogledov

V bazenu jo je nenadoma začelo vleči na dno

Otrok v bazenu
7-letni deklici so v zadnjem hipu rešili življenje.

7-letna Darcey Morgan je z družino preživljala počitnice na Kanarskih otokih. Brezskrbni počitniški trenutki so se sprevrgli v izredno travmatično izkušnjo.

Ko se je Darcey kopala na bazenu, jo je v nekem trenutku filter bazena potegnil na dno in jo tam držal približno dve minuti. K sreči so starši opazili, da je njihova hčerka izginila pod gladino; uspeli so jo rešiti in jo odpeljati v bolnišnico.

"Incident je za nas prava nočna mora. V trenutku smo pomislili, da bomo izgubili našo deklico," je za The Sun povedala dekličina mama. Dodala je, da je bila šokirana nad izjavami vodje hotela.

"Želeli bi se le prepričati, da so se iz našega primera nekaj naučili. Nihče ne bi smel doživeti nekaj takšnega. Želimo si, da bi bilo osebje hotela bolj pazljivo glede zagotavljanja varnosti svojih gostov," je poudarila mama.

Kot piše The Sun so namreč že pred tem primerom gostje opozarjali osebje hotela, da je nekaj narobe z bazenskim filtrom, a jih nihče ni jemal resno.

Zaradi težav s filtri na bazenih je prišlo že do smrtnih primerov, pred desetletji tudi v Sloveniji.

nesreča napihljiv grad Na plaži Svet Deklica umrla, ko jo je vrglo z napihljivega gradu Bazen gneča opozorilo Zdravje Tega na kopališču ne smete početi

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.