V razbeljenem avtu pustili dve deklici in psa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Deklici, ki sta stari šest in osem let so odpeljali v bolnišnico, starša aretirana.
Oglej si celoten članek

Hrvaški portal 24Sata poroča o grozljivem početju dveh nemških turistov, ki sta pustila v zaprtem avtu otroka in psa. Zaprti so bili kar eno uro.

Dogodek se je zgodil v petek okoli 19.30 v Poreču, policistom pa deklic ni bilo potrebno reševati iz vozila. Tik pred njihovim prihodom je namreč vozilo odklenil oče otrok, 28-letni nemški državljan.

Neodgovornost Pustila otroka v vrelem avtu, kako je reagirala, je neverjetno Nasvet NIJZ Nastavite opomnik, da otroka ne pozabite v avtu! Slovenija Je otrok v avtu doživel vročinski udar?

Deklici, ki sta stari šest in osem let sta bili zaradi vročine v vozilu izčrpani, zato so ju odpeljali na zdravljenje v puljsko bolnišnico. Veterinarji pa so morali oskrbeti pregretega psa in ga obdržali v oskrbi. Deklici sta bili iz bolnišnice kmalu odpuščeni.

Fotografija je simbolna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.