Zato Putina ne boste slišali govoriti o svojih otrocih

Foto: Epa
Foto: Epa
Ruski predsednik Vladimir Putin skoraj nikoli ne govori o svojem zasebnem življenju. Vseeno se je na internetu pojavil intervju iz leta 2020.
Oglej si celoten članek

Ruski predsednik Vladimir Putin je v intervjuju pojasnil, zakaj ne bo razkril podrobnosti o svoji družini. Čeprav se o njegovih zunajzakonskih odnosih govori že leta, ima Putin uradno dve hčerki - Katerino Tihonovo (35) in Marijo Voroncovo (36), ki ju ima s prvo ženo Ljudmilo Putin.

Magazin Znebili so se Putinove ljubimke

Putin je v intervjuju povedal, da želi svojo družino zaščititi pred morebitnimi varnostnimi težavami, enako je dejal leta 2015.
"Nikoli ne razpravljam o vprašanjih, povezanih z mojo družino. Ne ukvarjajo se s poslom ali politiko. Na ta način se izognem morebitnim političnim pritiskom, ki bi jih izvajali," je takrat dejal Putin in se pohvalil, da je postal dedek in rad preživljal čas z vnuki.
Pohvalil je tudi spretnosti svojih hčera, ki govorita tri evropske jezike, ena govori celo japonsko. Obe hčerki sta po invaziji na Ukrajino prišli pod sankcije ZDA.

Pretkano Pretkano: Putinov maščevalni načrt za Ameriko in Bidna

Mariji in Katerini so tako kot njegovim tesnim sodelavcem blokirali bančne račune in zaplenili vse premoženje v ZDA. V zadnjem času se vse pogosteje omenjajo Putinove ljubice, med katerimi je Svetlana Krivonoglh, nekdanja čistilka, danes lastnica banke in milijonarka.

Foto: Profimedia luiza rozova

Domnevna hči je morala ugasniti Instagram

Leta 2003 je Svetlana rodila Louiso Rozovo, ki naj bi bila Putinova hči. Po ruski invaziji na Ukrajino je Louise na svojem Instagram profilu prejela številne grde komentarje.

Svet Slavna žena zajetega Putinovega zaveznika v solo akcijo

Na družbenem omrežju jo je spremljalo 84.000 ljudi, a je v zadnjih mesecih pred izbrisom profila le redkokdaj javno objavljala na Instagramu, zato so številni pomislili, da, ji je Putin prepovedal aktivacijo profila.

Kje so dokazi? Pricurljalo poročilo o mornarjih na potopljenem ruskem ponosu

Pod fotografijo iz oktobra 2021 so ji v komentarjih zapisali, da je "hči morilca, vojnega zločinca, psihopata in odvisnika od drog", številni pa so jo obsodili, da uživa v razkošnem življenju, medtem ko je njen oče povzročil tragedijo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:42 18. April 2022.

    Ko imate tako radi ŠKANDALE par exelence, zakaj ne objavite kaj je počela OVSE - Org. za varnost in sodelov. …

  • 10:11 17. April 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.