Brezplačno jahanje in delavnice s konji

Foto: DS Camping DS Camping
Na Festivalu za ljubitelje živali v Novi Gorici nas bodo obiskali tudi konji s DS Campinga, ki bodo izvedli preskakovanje ovir, spretnostno jahanje, barrel, dresuro in cross country.
Oglej si celoten članek

Na brezplačnem dogodku, ki bo na Trgu Evrope 27. maja, boste pobliže spoznali tudi čudovite konje, ki jih bodo pripeljali z Banjške planote. Dogodek se v primeru slabega vremena prestavi na nedeljo 3. junija.

Dogodek za otroke Festival za živali letos na dveh lokacijah

Na dogodku bodo poleg številnih disciplin omogočili tudi brezplačno jahanje za otroke, ter delavnice za otroke: česanje konjev, hranjenje konjev, vodenje konja, božanje, spoznavanje in tako dalje. 


Konji sicer živijo ob kampu DS Camping, kjer si lahko obiskovalci kar pod milim banjškim nebom ali v varnem zavetju lesenega kozolca oddahnejo brez budilke. Na zelenici je kamp ograjen, v najtoplejših mesecih pa zasajena drevesa nudijo veliko prijetne sence. Je tudi dobro opremljen za prijetno kampiranje, nahaja pa se blizu skupnih ležišč na lesenem kozolcu. V neposredni bližini so sanitarije s toaletnimi prostori, kopalnicami in koriti za pomivanje posode.

Obiskovalcem sta v časovno neomejeno uporabo na voljo zunanji žar in večji prostor za druženje. Zraven sta tudi okrepčevalnica in recepcija, kjer so informacije in pomoč vedno na dosegu roke. V bližini je tudi prostor za parkiranje avtomobilov, motorjev in koles. V kampu bodo z veseljem sprejeti tudi vaši živalski prijatelji.

V dogovoru z osebjem vam kamp ponuja številna doživetja v naravi, kot so spoznavanje in jahanje konjev v strokovnem spremstvu, kolesarjenje, poleti s padalom, rafting na prekrasni reki Soči, t. i. sleckline in mnoga druga.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.