Vizita za živali > Festival
1497 ogledov

Brezplačno jahanje in delavnice s konji

DS Camping DS Camping
Na Festivalu za ljubitelje živali v Novi Gorici nas bodo obiskali tudi konji s DS Campinga, ki bodo izvedli preskakovanje ovir, spretnostno jahanje, barrel, dresuro in cross country.

Na brezplačnem dogodku, ki bo na Trgu Evrope 27. maja, boste pobliže spoznali tudi čudovite konje, ki jih bodo pripeljali z Banjške planote. Dogodek se v primeru slabega vremena prestavi na nedeljo 3. junija.

Festival za ljubitelje živali Dogodek za otroke Vizita za živali Festival za živali letos na dveh lokacijah

Na dogodku bodo poleg številnih disciplin omogočili tudi brezplačno jahanje za otroke, ter delavnice za otroke: česanje konjev, hranjenje konjev, vodenje konja, božanje, spoznavanje in tako dalje. 

 

#todays #lawnmower #bear #quarterhorse #exstallion #lahkonoc #goodnight🌙

A post shared by DS Camping (@dscamping) on


Konji sicer živijo ob kampu DS Camping, kjer si lahko obiskovalci kar pod milim banjškim nebom ali v varnem zavetju lesenega kozolca oddahnejo brez budilke. Na zelenici je kamp ograjen, v najtoplejših mesecih pa zasajena drevesa nudijo veliko prijetne sence. Je tudi dobro opremljen za prijetno kampiranje, nahaja pa se blizu skupnih ležišč na lesenem kozolcu. V neposredni bližini so sanitarije s toaletnimi prostori, kopalnicami in koriti za pomivanje posode.

Obiskovalcem sta v časovno neomejeno uporabo na voljo zunanji žar in večji prostor za druženje. Zraven sta tudi okrepčevalnica in recepcija, kjer so informacije in pomoč vedno na dosegu roke. V bližini je tudi prostor za parkiranje avtomobilov, motorjev in koles. V kampu bodo z veseljem sprejeti tudi vaši živalski prijatelji.

V dogovoru z osebjem vam kamp ponuja številna doživetja v naravi, kot so spoznavanje in jahanje konjev v strokovnem spremstvu, kolesarjenje, poleti s padalom, rafting na prekrasni reki Soči, t. i. sleckline in mnoga druga.