Najditelju psičke Miše ponujajo 1.500 evrov

Foto: O. A. Miša Foto: O. A. Miša Foto: O. A. Miša Foto: O. A. Miša
"Miša je bila psička s posebnim poslanstvom. Hčerki Živi, ki je oseba s posebnimi potrebami, je dajala smisel, da kljub vsem težavam vztraja in se bori z zdravstvenimi problemi," je povedala skrbnica.
Oglej si celoten članek

"Miša je stara osem let, je čipirana in sterilizirana. To se mi zdi pomemben podatek, da ne bi ugrabitelj mislil, da je primerna za razplod," nam je povedala obupana skrbnica višavske terierke Petra Lampret Golob.

Psička je izginila drugega aprila okrog sedme ure zvečer, in to izpred njihove hiše na Galjevici, na ulici Gubčeve brigade 112 na Rudniku v Ljubljani.

"Okrog vratu ima rdečo usnjeno ovratnico s kristalčki in na njej obesek s telefonsko številko 031 359 770. Najditelju bomo izplačali odkupnino v višini 1.500 evrov."  Petra

Psička je po njenih besedah zelo zaupljiva in prijazna: "Vsakemu, ki je z njo prijazen, se uleže na hrbet in se pusti božati po trebuščku."

Skrbnica se tudi zato boji, da je psičko nekdo vzel. Prosi ga, da jo vrne, saj je zelo pomembna za njeno družino, še posebej za hčerko: "Upam, da si ljudje, ki so Mišo odpeljali, premislijo. Ker bodo s tem rešili tudi našo Živo."

"Neskončno jo imamo radi in ne moremo si predstavljati življenja brez Miše," je še povedala obupana skrbnica.

xxx

Tako se je končalo "Jaz sem pa samo jokala in jokala"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.