Vizita za živali > Novice
4355 ogledov

Najditelju psičke Miše ponujajo 1.500 evrov

Miša
1/4
O. A.
"Miša je bila psička s posebnim poslanstvom. Hčerki Živi, ki je oseba s posebnimi potrebami, je dajala smisel, da kljub vsem težavam vztraja in se bori z zdravstvenimi problemi," je povedala skrbnica.

"Miša je stara osem let, je čipirana in sterilizirana. To se mi zdi pomemben podatek, da ne bi ugrabitelj mislil, da je primerna za razplod," nam je povedala obupana skrbnica višavske terierke Petra Lampret Golob.

Psička je izginila drugega aprila okrog sedme ure zvečer, in to izpred njihove hiše na Galjevici, na ulici Gubčeve brigade 112 na Rudniku v Ljubljani.

"Okrog vratu ima rdečo usnjeno ovratnico s kristalčki in na njej obesek s telefonsko številko 031 359 770. Najditelju bomo izplačali odkupnino v višini 1.500 evrov."  Petra

Psička je po njenih besedah zelo zaupljiva in prijazna: "Vsakemu, ki je z njo prijazen, se uleže na hrbet in se pusti božati po trebuščku."

Skrbnica se tudi zato boji, da je psičko nekdo vzel. Prosi ga, da jo vrne, saj je zelo pomembna za njeno družino, še posebej za hčerko: "Upam, da si ljudje, ki so Mišo odpeljali, premislijo. Ker bodo s tem rešili tudi našo Živo."

"Neskončno jo imamo radi in ne moremo si predstavljati življenja brez Miše," je še povedala obupana skrbnica.

Chanel Tako se je končalo Vizita za živali "Jaz sem pa samo jokala in jokala"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.