Prodajajo službene pse

Foto: Profimedias Policijski pes - fotografija je simbolična
Foto: Profimedias Policijski pes - fotografija je simbolična
Do 23. julija imate čas, da oddate ponudbo za štiri službene pse; Hilla, Hagarja, Agona in Billya.
Oglej si celoten članek

Policija je danes objavila javno zbiranje ponudb za prodajo štirih službenih psov: treh nemških ovčarjev in enega upokojenega belgijskega ovčarja. 

"Nemška ovčarja Hill in Hagar sta poležena 25. maja 2017, Acon pa 20. novembra 2016, za vse tri izhodiščna cena znaša 1000 evrov. Za 11-letnega belgijskega ovčarja Billyja, ki je poležen 17. maja 2007, je izhodiščna cena 20 evrov," piše na njihovi spletni strani. 

Belgijski ovčarji Od človeka zahteva nenehno sodelovanje

Ponudba za nakup mora vsebovati tudi izpolnjen vprašalnik za presojo kandidata za nakup službenega psa policije in izjavo ponudnika, da bo s psom ravnal v skladu z zakonom o zaščiti živali.

Merilo za izbor je višina ponujene cene za posameznega psa. Izbran bo tisti ponudnik, ki bo ponudil najvišjo ceno za nakup posameznega psa, vendar najmanj v višini izhodiščne cene.

Upoštevali bodo ponudbe, ki bodo prispele v zaprtih kuvertah najkasneje do 23. julija do 12. ure na naslov ministrstva za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, so zapisali na notranjem ministrstvu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.