Vizita za živali > Novice
5096 ogledov

Prodajajo službene pse

Policijski pes - fotografija je simbolična Profimedias Policijski pes - fotografija je simbolična
Do 23. julija imate čas, da oddate ponudbo za štiri službene pse; Hilla, Hagarja, Agona in Billya.

Policija je danes objavila javno zbiranje ponudb za prodajo štirih službenih psov: treh nemških ovčarjev in enega upokojenega belgijskega ovčarja. 

"Nemška ovčarja Hill in Hagar sta poležena 25. maja 2017, Acon pa 20. novembra 2016, za vse tri izhodiščna cena znaša 1000 evrov. Za 11-letnega belgijskega ovčarja Billyja, ki je poležen 17. maja 2007, je izhodiščna cena 20 evrov," piše na njihovi spletni strani. 

Belgijski ovčar Belgijski ovčarji Vizita za živali Od človeka zahteva nenehno sodelovanje

Ponudba za nakup mora vsebovati tudi izpolnjen vprašalnik za presojo kandidata za nakup službenega psa policije in izjavo ponudnika, da bo s psom ravnal v skladu z zakonom o zaščiti živali.

Merilo za izbor je višina ponujene cene za posameznega psa. Izbran bo tisti ponudnik, ki bo ponudil najvišjo ceno za nakup posameznega psa, vendar najmanj v višini izhodiščne cene.

Upoštevali bodo ponudbe, ki bodo prispele v zaprtih kuvertah najkasneje do 23. julija do 12. ure na naslov ministrstva za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, so zapisali na notranjem ministrstvu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice