Računam, da bomo sestavljali vlado. Če bi šli z Janšo, ne bi bili verodostojni

Foto: Anže Petkovšek Sedež LMŠ Marjan Šarec Foto: Anže Petkovšek Sedež LMŠ Marjan Šarec Foto: Anže Petkovšek Sedež LMŠ Marjan Šarec Foto: Anže Petkovšek Sedež LMŠ Foto: Anže Petkovšek Sedež LMŠ
Marjan Šarec navdušen nad številom glasov, ki jih je dobila njegova stranka.
Oglej si celoten članek

Zelo veseli smo tega rezultata. Kot stranka, ki še ni bila v parlamentu, je to za nas zelo velik uspeh, je v prvem odzivu dejal Marjan Šarec, prvi mož LMŠ.

"Čestitam tudi zmagovalcu. Če se bodo vsi držali tistega, kar so rekli pred volitvami, računamo, da bomo sestavljali vlado," je samozavesten Šarec.

Na vprašanje, ali kdo bo koga prvi klical za sodelovanje v vladi je dejal: "Mi ne bomo klicali prvi, bomo pa počakali klic in povedali tisto, kar smo že povedali."

Pa se je pripravljen premisliti glede sodelovanja z Janšo? "Že tolikokrat smo v kamero povedali, da ne gremo z Janšo, da če bi to naredili, ne bi bili verodostojni," je odločen Šarec.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:23 4. Junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili …

  • 20:09 3. Junij 2018.

    Slabo se piše Sloveniji,če bo vlado sestavljal nekdo,ki je komaj izdelal srednjo šolo,pa še to s sedmimi popravci.Huda bo.

  • 19:35 3. Junij 2018.

    Dnevi, ko se sestavlja vlado so nekaj drugega kot predvolilno sranje polno obljub. Bomo videli res kdo se bo držal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.