Melania Trump: Pojavila se je po skoraj mesecu dni

Foto: Profimedia
Srečanje z družinami padlih vojakov.
Oglej si celoten članek

Prva dama se je po 24. dneh udeležila prvega uradnjega dogodka, poročajo ameriški mediji. Gre za srečanje z družinami padlih junakov v Beli hiši, ki je bilo zaprto za medije. 

Melania, ki se je po operaciji ledvice umaknila iz javnosti in s tem sprožila veliko ugibanj je na twitterju zapisala, da ji je bilo v čast pozdraviti družine padlih vojakov v Beli hiši.

 

Po navedbah CNN-a  se je predsednik Donald Trump na začetku dogodka pošalil na račun ugibanj medijev, ali ga je Melania, ki je sedela v prvi vrsti, mogoče zapustila.

Močna in neodvisna prva dama

Tiskovna predstavnica prve dame Stephanie Grisham je sporočila, da je bila Melania Trump vedno močna in neodvisna ženska, ki postavlja družino in svoje zdravje na prvo mesto, kar se ne bo spremenilo zaradi zagrizenih pripadnikov medijev. "Prepričana je v to, kar dela, in v svojo vlogo in se zaveda, da so vse drugo le špekulacija in neumnosti," je sporočila Grishamova.

Pomirila javnost?

Melania ali nekdo drug v njenem imenu je pred petimi dnevi objavil kritični tvit do medijev, ki naj bi delali "nadure s špekulacijami," o tem, kaj počne.

Prva dama ZDA Melania  je takrta sporočila, da se "počuti odlično". S tem naj bi pomirila ugibanja o svojem zdravstvenem stanju, vendar ji to ni povsem uspelo; nekateri že špekulirajo, da je ta tvit dejansko napisal nekdo drug, morda celo njen soprog Donald Trump, saj  saj Melania v javni komunikaciji običajno ni zajedljiva.

Kaj je z Melanio? Melania Trump: Je sporočilo napisal nekdo drug?

Grishamova je še dodala, da se Melania ne bo udeležila vrha držav G7, ki bo potekal 8. in 9. junija v kanadskem Quebecu,  pa tudi v Singapur,  na srečanje medTrumpom in predsednikom Severne Koreje Kim Jong-unom, ki je predviden 12. junija, ne namerava odpotovati. 

Odstranitev benignega tumorja na ledvicah

Sicer so takoj po operaciji iz Bele hiše sporočili, da je prva dam prestala uspešen postopek "embolizacije zaradi benignega stanja na ledvici" in da ni bilo komplikacij. Klinika Mayo postopek embolizacije opisuje kot postopek, pri katerem se v krvno žilo vstavi cevka, skozi katero vbrizgajo sredstvo za zaustavitev dotoka krvi. Lahko se uporablja tudi za zaustavitev krvavitve.

po operaciji Melania Trump še vedno v bolnišnici, takšno je njeno stanje

Zdravnik univerzitetne bolnišnice Georgetown Keith Kowalczk je ob tem sklepal, da je šlo za odstranitev benignega tumorja angiolimfoma, ki se pojavlja pri ženskah srednjih let in lahko povzroči krvavitve, če preveč naraste. Odkrijejo ga mimogrede Ta vrsta tumorja se ponavadi odkrije mimogrede, pri pregledu česa drugega, v določenih primerih pa pacientke čutijo bolečine in gredo na pregled. Po posegu so pacientke odpuščene še isti ali pa naslednji dan, vendar pa, kot kaže, v primeru prve dame ZDA niso želeli tvegati in so jo za vsak primer zadržali na opazovanju. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:56 6. Junij 2018.

    In zakaj je nihče ni smel videti?

  • mph
    11:53 5. Junij 2018.

    Zagotovo je klon, sploh ni Melanija. :-)

  • 10:55 5. Junij 2018.

    A ji je ketno snel,da je šla lahko od šporgeta mal ven??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.