Šokirani zdravniki: "Tako kruti spolni pripomočki so zelo redki"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Obstajajo številni primeri o nenavadnih in krutih spolnih pripomočkih, vendar so takšni, kot je ta, "zelo redki".
Oglej si celoten članek

Štirinajstletnik iz Tunizije ni mogel kar tri dni urinirati, zato se je oglasil na urgenci. Tamkajšnji zdravnikom je priznal, da si je zaradi spolnega užitka v svoj penis vtaknil šivanko.

O tem bizarnem medicinskem primeru so poročali zdravniki iz bolnišnice La Rabta v glavnem mestu Tunizije, ki so reviji Urology Case Reports zapisali, da sicer obstajajo številni primeri o nenavadnih in krutih spolnih pripomočkih, vendar so takšni, kot je ta, "zelo redki".

Fant je povedal zdravnikom, da si je iglo zaril v sečnico, vendar je s prostim očesom niso videli. Šele slikanje je pokazalo, da jo je zarinil 5 centimetrov globoko. Fant je dobil narkozo, tujek so mu odstranili s pinceto.

"Pooperativno obdobje se je odvijalo brez zapletov. Pacient je bil odpuščen že po enem dnevu in napoten na psihiatrični oddelek, kjer so ugotovili, da nima duševnih težav," so zapisali. Dodali so še, da pacient zdravnikov ni obiskal kar tri dni, ker ga je bilo preveč sram priznanja, kar je v takšnih primerih zelo pogosto.

Nevarno početje

Vstavljanje predmetov v sečnico zaradi spolnega užitka je dobro uveljavljen fetiš, znan kot sondiranje, za kar se uporabljajo posebne spolne igrače. Zdravniki so ob tem zapisali, da zato niso primerni predmeti, ki jih najdemo doma. S takšnim početjem namreč obstaja veliko tveganje za okužbe, poškodbe in morebitne travme. Sicer uporaba nesteriliziranih ali poškodovalnih predmetov povzroči okužbe, gangreno, poškodbe sečnice ali mehurja ali zoženje sečil.

Nenavadne metode Šok na urgenci: Zdravniki so mu reševali penis, ki ga je vtaknil...

Nič novega, prevladujejo pa moški

V poročilu so še zapisali, da se vstavljanja nenavadnih stvari v genitalije poslužujete oba spola, čeprav prevladujejo moški. "V svoje telo vstavljajo celo vrsto stvari, od igel, svinčnikov, kemičnih svinčnikov, vrtnih pripomočkov, bakrenih žic, žic za zvočnike, varnostnih zatičev, telefonske kable, slamice, vrvice, zobne ščetke, znotrajmaternične kontracepcijske naprave, baterije, žarnice, frnikole, bombažne paličice za ušesa, plastične skodelice, termometre, rastline, zelenjavo in celo dele živali (pijavke, veverice, kače, kosti).''

Bizarno Nenavadni primeri: Zdravniki so mu z industrijsko žago reševali penis

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:16 21. Avgust 2019.

    Zdaj si ga pa revček še na roko ne bo več upal....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.