Zdravje > Intima
7187 ogledov

Šokirani zdravniki: "Tako kruti spolni pripomočki so zelo redki"

Težave s penisom Profimedias
Obstajajo številni primeri o nenavadnih in krutih spolnih pripomočkih, vendar so takšni, kot je ta, "zelo redki".

Štirinajstletnik iz Tunizije ni mogel kar tri dni urinirati, zato se je oglasil na urgenci. Tamkajšnji zdravnikom je priznal, da si je zaradi spolnega užitka v svoj penis vtaknil šivanko.

O tem bizarnem medicinskem primeru so poročali zdravniki iz bolnišnice La Rabta v glavnem mestu Tunizije, ki so reviji Urology Case Reports zapisali, da sicer obstajajo številni primeri o nenavadnih in krutih spolnih pripomočkih, vendar so takšni, kot je ta, "zelo redki".

Fant je povedal zdravnikom, da si je iglo zaril v sečnico, vendar je s prostim očesom niso videli. Šele slikanje je pokazalo, da jo je zarinil 5 centimetrov globoko. Fant je dobil narkozo, tujek so mu odstranili s pinceto.

"Pooperativno obdobje se je odvijalo brez zapletov. Pacient je bil odpuščen že po enem dnevu in napoten na psihiatrični oddelek, kjer so ugotovili, da nima duševnih težav," so zapisali. Dodali so še, da pacient zdravnikov ni obiskal kar tri dni, ker ga je bilo preveč sram priznanja, kar je v takšnih primerih zelo pogosto.

Nevarno početje

Vstavljanje predmetov v sečnico zaradi spolnega užitka je dobro uveljavljen fetiš, znan kot sondiranje, za kar se uporabljajo posebne spolne igrače. Zdravniki so ob tem zapisali, da zato niso primerni predmeti, ki jih najdemo doma. S takšnim početjem namreč obstaja veliko tveganje za okužbe, poškodbe in morebitne travme. Sicer uporaba nesteriliziranih ali poškodovalnih predmetov povzroči okužbe, gangreno, poškodbe sečnice ali mehurja ali zoženje sečil.

Urgenca Nenavadne metode Zdravje Šok na urgenci: Zdravniki so mu reševali penis, ki ga je vtaknil...

Nič novega, prevladujejo pa moški

V poročilu so še zapisali, da se vstavljanja nenavadnih stvari v genitalije poslužujete oba spola, čeprav prevladujejo moški. "V svoje telo vstavljajo celo vrsto stvari, od igel, svinčnikov, kemičnih svinčnikov, vrtnih pripomočkov, bakrenih žic, žic za zvočnike, varnostnih zatičev, telefonske kable, slamice, vrvice, zobne ščetke, znotrajmaternične kontracepcijske naprave, baterije, žarnice, frnikole, bombažne paličice za ušesa, plastične skodelice, termometre, rastline, zelenjavo in celo dele živali (pijavke, veverice, kače, kosti).''

sepsa, zdravnik, operacija Bizarno Zdravje Nenavadni primeri: Zdravniki so mu z industrijsko žago reševali penis
Komentarjev 1
  • sam50 13:16 21.avgust 2019.

    Zdaj si ga pa revček še na roko ne bo več upal....