Zdravniki so mu odprli želodec in doživeli šok

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Neverjetno, kaj so našli v telesu 52-letnega moškega.
Oglej si celoten članek

Skoraj 40 predmetov - vključno s ključi, kovanci in kartico SIM, so zdravniki odstranili iz želodca 52-letnega Indijca. Med kovinskimi predmeti, ki jih je zaužil bolnik, sta se znašla tudi šilček in magnet...

Po navedbah Mail Online, so zdravniki potrebovali 45 minut, da so to bizarno zbirko končno odstranili iz telesa moškega, ki se je na urgenci oglasil s hudimi bolečinami v trebuhu.

Zdravnik, ki je ta nenavani primer tudi opisal, je povedal, da je bil najmanjši predmet velik dva centimetra, večina se jih "prilepila" na magnet, ki ga je možakar s psihično motrnjo prav tako pojedel. Na srečo pacient ni utrpel nobenih notranjih poškodb,  zato so ga po nekaj dneh že izpustili iz bolnišnice in ga seveda napotili na dodatno zdravjenje. 

Zdravniki pogosto poročajo o podobnih primerih...

Nasploh zdravniki po svetu precej pogosto poročajo o "nenavadnih odkritjih" oziroma tujkih, ki so jih hote ali nehote zaužili odrasli. Tako smo pred tem pisali o podobnem primeru 54-letnega moškega iz Južne Koreje. Pri njem je je računalniška tomografija (CT) trebušnih organov pokazala, da je želodec napolnjen s tujki, natančneje s kovanci in kamenčki, ki so tehtali kar dva kilograma. Bolnik jih je goltal, ko je bil zaskrbljen, saj ga je takšno početje pomirilo. 

Urgentno Zaradi zobotrebca mladi športnik na robu smrti

Bizarno Nenavadni primeri: Zdravniki so mu z industrijsko žago reševali penis


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.