Avto
84 ogledov

10 najlepših avtomobilskih notranjosti 2015

Mercedes-Benz razred C
1/10
Mercedes-Benz AG
Ameriška revija Wards Auto je objavila nagrade za najboljše avtomobilske notranjosti leta 2015. Merilo izbora ni bila cena, temveč pravilo, da je vozilo na ameriškem trgu novo ali temeljito prenovljeno.

Žirija je pojasnila, da to niso absolutno najlepše notranjosti v avtomobilih, ki so naprodaj, ampak najlepše notranjosti v avtomobilih, ki so novi ali temeljito prenovljeni.

S točkami so ocenjevali kakovost materialov, ergonomijo, varnost, udobje, razmerje med vrednostjo in ceno. Vsaka kategorija je štela 20 točk, najvišja skupna možna ocena je bila 100 točk. Letos je 10 najlepših cenovno bolj primerljivih, kot lani, ko sta bila med deseterico kia soul za 22.000 evrov in rolls-royce wraith za 345.000 evrov. Letos je med izbranimi najdražji mercedes-benz C400 za 60.000 evrov.

Pri Ward's Auto so zapisali, da je pomembno, da lahko dobre notranjosti najdemo v vseh avtomobilskih razredih, ne le pri premium avtomobilih. Šef in urednik revije Drew Winter je pojasnil, da se pozna, da so notranji arhitekti vozil zelo kreativni, ne samo pri premium vozilih, to velja tudi za poltovornjake, enoprostorce in družinske karavane. Winter dodaja, da proizvajalci dajejo večji poudarek izbiri boljših materialov.

Najlepših 10 notranjosti za ameriški trg najdete v fotogaleriji zgoraj.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:34 24.april 2015.

    Fotogalerija vsebuje samo eno fotografijo.... :(((