Avto
21 ogledov

14-letnik z očetovim ferrarijem na avtocesto

Ferrari F430 scuderia je eden tistih avtomobilov, ki žile hipoma preplavi z adre Žurnal24 main
Nemško javnost je šokiral 14-letnik, ki je očetu ukradel dragoceni ferrari star le teden dni in z njim zapeljal po avtocesti.

V Nemčiji se je zgodila bizarna "kraja" ferrarija s srečnim koncem. 14-letni deček je namreč očetu ukradel povsem novi ferrari.

Družina se je s ferrarijem želela odpraviti na pot v Španijo, da bi preizkusila povsem novi superšportni avtomobil, za katerega so teden prej odšteli 200.000 evrov. Očeta je med rednim nadzorom prometa ustavila policija in zahtevala pregled dokumentov. Medtem, ko sta starša v poslopju prometne policije dokazovala lastništvo nad avtomobilom, je 14-letni deček s ključem pognal avtomobil in se po avtocesti odpeljal neznano kam.

Starša in policisti so bili ob prihodu na parkirišče šokirani, saj so menili, da gre za krajo vozila in ugrabitev dečka. Policija je takoj sprožila iskanje, na koncu pa so si vsi oddahnili, saj se deček ni odpeljal daleč in poklicali prestrašene starše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.