Avto
17 ogledov

300 C - nove fotografije

Chrysler 300C
1/35
Žurnal24 main
Chrysler je pred avtomobilskim salonom v Detroitu po prvih fotografijah javnosti izdal nove, uradne podatke o novi geenraciji modela 300 C. O ceni zaenkrat še nič novega.

Videz novega chryslerja 300C je s pomočjo prvih uradnih fotografij na internetu končno razkrit. Poleg spremenjene zunanjosti je pričakovati, da bo popolnoma spremenjena tudi notranjost. 300C bo dobil nove sedeže, bolj kakovostne materiale, boljšo zvočno izolacijo in novi multimedijski sistem z 8,4-palčnim zaslonom z upravljanjem na dotik.

Nov je tudi 3,6-litrski V6-bencinski motor z močjo 215kW/292KM in navorom 352 Nm, v ponudbi pa bo tudi 5,7-litrski HEMI V8 agregat z močjo 265 kW/360KM in 528 Nm (na začetku bo na voljo le petstopenjski avtomatski menjalnik).

V ponudbi bosta tudi različici s pogonom na zadnji kolesni par in na vsa štiri kolesa, LED-dnevna svetila, za doplačilo bodo na voljo 20-palčna platišča. Več podatkov o pet metrov dolgi limuzini bo objavljenih naknadno, še pred uradno premiero, ki bo januarja na avtosalonu v Detroitu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.