Avto
30 ogledov

4. srečanje ameriških cestnih bojevnikov

1/120
Žurnal24 main
Prejšnji konec tedna je v Ljubljani v organizaciji V8 Cluba Slovenija potekalo že četrto srečanje ljubiteljev ameriških vozil (All american car meeting), ki je bilo po obisku sodeč spet zelo uspešno.

Na četrto srečanje je prispelo več kot 160 ameriških dvo- in štirikolesnih lepotcev iz Italije, Avstrije, Hrvaške in Slovenije. Nagrade so organizatorji podelili v več kategorijah, glavna – best of show – pa je pripadla atraktivnemu plymouth satelite iz Avstrije. Na ogled so bili najrazličnejši modeli, od vojaških in športnih pa do poltovornjakov, naloženih s senom.

Čeprav je bilo popoldansko pranje avtomobilov, ki naj bi ga izvedle mladenke v bikiniju, zaradi hladnega vremena odpovedano, so vozila, glasba didžejev (Dj Graesman in Dj Cowboy) in skupine Cry Baby privabili marsikaterega obiskovalca. Prireditev se je končala v poznih večernih urah z vročim plesom umetnic striptiza, ki je bil le pika na i celodnevni prireditvi.
Mini anketa: Zakaj imate ameriški avto?
Rok Večerin, 29, voznik:
Ta avto je najboljša stvar, kar sem jih kdaj imel. Prvič je drugačen, je velik, je mašina in veliko pije, kar je samo plus.

Primož Tonič, 35, rockabilly
To je najboljši avto, s katerim se voziš v službo, postoriš zadeve, ki jih imaš. To pa zato, ker ima predimenzioniran motor in žre več kot dvajset litrov.

Robert Kušar, 34, prodajalec avtomobilov
Ker jih prodajam. Za novejše avtomobile sploh ne priznam, da so avtomobili, prisegam samo na te. Sicer pa sem lastnik cadillaca.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.