Avto
46 ogledov

Adriina altea sejemski hit v Nemčiji

Adria altea4four Adria Mobil
Nič več sto odtenkov bele, so prepričani v Adrii Mobil, ki je na največjem sejmu predstavila svojo počitniško prikolico v 29 barvnih inačicah.

Novomeški proizvajalec počitniških vozil Adria Mobil je na nedavnem največjem karavaninškem sejmu na svetu v nemškem Düsseldorfu pozornost pritegnil s počitniško prikolico Altea4Four, ki jo ponujajo v 29 barvnih inačicah. To prikolico, ki je v Düsseldorfu doživela svetovno premiero, so v Adrii posvetili tudi obeleževanju 50-letnice družbe.

Kot so sporočili iz družbe, so imeli obiskovali priložnost pogledati tudi posebno tridimenzionalno video projekcijo s predstavitvijo Altee4Four.

Adria Mobil se je sicer na sejmu predstavila na dveh razstavnih prostorih v skupni površini 2200 kvadratnih metrov, na katerih je razstavila 14 prikolic in 22 avtodomov in 11 vanov. Do konca leta in v začetku prihodnjega bodo Dolenjci paleto svojih izdelkov sezone 2015 predstavili še na sejmih v Italiji, Franciji, Švici, Španiji, Belgiji, na Nizozemskem, Norveškem, Finskem, Švedskem in Danskem. 

Že ob premieri je altea4Four pritegnila ogromno pozornosti med kar 1.900 razstavljenimi vozili na salonu, saj je med drugim dobila priznanje za najboljšo počitniško vozilo König kunde po izboru bralcev vplivne nemške revije Reisenmobil International.

Sejem v Düsseldorfu je v desetih dneh obiskalo 192.000 ljubiteljev karavaninga, od teh 25.000 tujcev. Na nekaj več kot 180.000 kvadratnih metrih razstavnih površin je svoje izdelke predstavilo 580 razstavljavcev iz 25 držav, skupaj pa so razstavili 28.200 vozil za prosti čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.