Avto
14 ogledov

Akrapovič za iPhone in iPad

Aplikacija akrapović Akrapović
S pomočjo nove aplikacije za napravi iPhone in iPad lahko zdaj svet znanega slovenskega predelovalca avtomobilov in proizvajalca izpušnih sistemov za motocikle izkusite v svojih rokah, slišite zvoke, si ogledate izdelke in najdete informacije, ki jih potrebujete. Akrapovič je predstavil aplikacijo "Akrapovič Car Exhaust Systems".

Nova aplikacija, razvita za iPhone in iPad, je uporabniški vmesnik – z njim je možen dostop do podrobnih podatkov o Akrapovičevi ponudbi izpušnih sistemov s fotografijami in zvokom, z merilnikom hitrosti pa se lahko preizkusi tudi pospeševanje in posluša Akrapovičev zvok.

Izpušne sisteme je mogoče v živo doživeti s pomočjo videoposnetkov, lahko se naloži ozadja, preprost pa je tudi način dostopa do Akrapovičevih družabnih omrežij. S pomočjo aplikacije lahko uporabniki izvedo, kje lahko kupijo Akrapovičeve avtomobilske izdelke v njegovi svetovni mreži prodajalcev in distributerjev, ali pa sledijo zadnjim novicam iz sveta motošporta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice