Avto
17 ogledov

Akrapovičev ekskluzivni dirkalni center

Akrapovič Driving Experience Center v Portimãu
1/33
Žurnal24 main
Slovenski proizvajalec izpušnih sistemov in predelovalec avtomobilov Akrapovič je v sodelovanju s portugalskim dirkališčem Autódromo Internacional do Algarve odprl ekskluzivni dirkalni center.

Akrapovič Driving Experience Center v Portimãu je svoja vrata odprl na slovitem dirkališču v Portimãu, kjer se je v šoli dirkanja mogoče preizkusiti v vožnji športnih avtomobilov. Na razpolago je široka paleta avtomobilov, opremljenih z Akrapovičevimi izpušnimi sistemi.

Miguel dos Santos, vodja oddelka za komunikacije in trženje v podjetju Parkalgar: "Sodelovanje s podjetjem Akrapovič je za dirkališče Autódromo International Algarve velika čast. Po vožnji s temi avtomobili resnično ugotoviš, da je kakovost vseh Akrapovičevih izpušnih sistemov izjemna."

Čeprav je Akrapovič šele pred kratkim vstopil v svet prestižnih proizvodov za športne avtomobile, pa je že dolgo prisoten na področju izdelave izpušnih sistemov. Na tem področju si je priboril sloves vodilnega proizvajalca, ki se zanaša le na najboljši dizajn, tehnologijo in materiale, še zlasti titan, nerjaveče jeklo in ogljikova vlakna. Od leta 2008 je podjetje Akrapovič lansiralo specializirane aftermarket proizvode za številne znamke in modele, še zlasti pa za visokocenovne športne avtomobile, kot so BMW M3, Ferrari 458 Italia, Mercedes-Benz C 63 AMG in različne modele znamke Porsche; obenem pa svoje znanje dokazuje pri razvoju rešitev za športne izvedbe ikoničnih, a cenovno dostopnejših modelov, kot sta VW golf GTI in renault clio renault Sport.

Neil Morley, vodja trženja pri Akrapoviču, je po odprtju centra povedal: "Z dirkalniki na stezi v Portimãu bo lahko vsak spoznal prednosti, ki jih ponujajo naši izpušni sistemi: popoln zvok motorja, optimalna moč in lahka vodljivost zaradi manjše teže."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.