Avto
2703 ogledov

Ali veste, kateri dan v tednu je ljubljanska zahodna obvoznica najbolj obremenjena?

Ljubljanska zahodna obvoznica PIC (cestne kamere)
Sprememba! Po novem se je morate poleti izogibati ta dan v tednu.

Z Darsa so sporočili, da letošnji statistični podatki glede obremenitve zahodne ljubljanske obvoznico kažejo na to, da je najbolj obremenjen dan v tednu pondeljek. Pred enim tednom je bila povprečna hitrost čez dan tam le 57 km/h. 

Drugi najbolj obremenjen del tedna pa je sobota, ki je bila v preteklosti najbolj značilna za zastoje na zahodnem obroču. Na soboto pred enim tednom je bila povprečna hitrost 70 km/h. 

Sicer pa se je pred dnevi precej potihem zgodilo, da gorenjski krak avtocest kot prvi v državi nima več cestninskih postaj. Povsem so namreč sprostili promet mimo nekdanje CP Torovo, kjer je omejitev sedaj običajnih 130 km/h. Izjema je le CP Karavanke, ki je v uporabi zaradi karavanškega predora.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Žurnalček 11:05 31.julij 2018.

    Brez gledanja vem . Kot je zabasana LJ ob četrtkih , tko je zabasana tudi AC . Turisti se ne računajo !

  • Summer_Binnie 15:14 30.julij 2018.

    To je najboljše delo, ki ga zasluži. Prejel sem prvi mesec 29358 € za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj prinesel domov vsaj 6583 € na 7964 € na teden. Ne morem verjeti, da ...prikaži več je bilo enostavno, ko sem ga poskusil. Potenciall pri tem je neskončen. To počnem. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com