Avto
8 ogledov

Aston Martin po zmage z Akrapovičem

Aston Martin racing Akrapovič Akrapović
Aston Martin Racing in Akrapovič sta združila moči in ustvarila pomembno navezo v vznemirljivem svetu avtomobilskega vztrajnostnega dirkanja.

Uradno partnerstvo je združitev v popolnosti s podjetjem Akrapovič, vodilnim proizvajalcem specializiranih športnih izpušnih sistemov. Akrapovič je s tem prevzel vlogo uradnega partnerja ekipe Aston Martin Racing v Svetovnem vztrajnostnem prvenstvu FIA.

Aston Martin je sinonim za razkošje, tradicijo in dovršenost izdelave, kar se odraža v vsakem vozilu, ki ga izdela slavni britanski proizvajalec. Zdaj, ko praznuje svojo stoto obletnico, pa bo ekipa Aston Martin Racing še oplemenitila svojo tradicijo s tekmovanjem v Svetovnem vztrajnostnem prvenstvu FIA (WEC), kjer namerava prevzeti vodilni položaj v razredih GTE Pro in Am.

Ekipa Aston Martin Racing bo v sezoni FIA WEC tekmovala s štirimi avtomobili Aston Martin Vantage GTE, pri čemer namerava na slavnih dirkah v Spa-Francorchampsu in Le Mansu nastopiti še z dodatnimi stroji. Podpora podjetja Akrapovič bo razvidna iz dobro znanih logotipov, ki bodo krasili dirkalne avtomobile Vantage GTE.

Če sklepamo po rezultatih prve dirke prvenstva, ki je potekal 14. aprila, sta  Aston Martin Racing in Akrapovič sila, s katero se bo težko kosati. Šesturna dirka na britanskem dirkališču Silverstone se je končala z dvojno zmago za ekipo Aston Martin Racing, saj sta dirkalnika Vantage GTE zmagala v obeh razredih GTE.

Akrapovičev izvršni direktor Uroš Rosa je povedal naslednje o nedavno objavljenem dinamičnem partnerstvu: "Aston Martin in ekipa Aston Martin Racing odražata Akrapovičeva osnovna načela visoke kakovosti in dovršene izdelave ter željo po zmagovanju na vseh tekmovalnih ravneh."

 "Vsak Akrapovičev izdelek nastane na podlagi bogatih izkušenj in najnovejše tehnologije in zelo smo ponosni, da je ekipa Aston Martin Racing to prepoznala in se odločila za dinamično partnerstvo, ki bo v tako prestižnem prvenstvu, kot je WEC, vsekakor sila, s katero se bo težko kosati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.