Avto
117 ogledov

Audi A6 osvežen v novo modelno leto

Audi A6
1/14
Audi
Audi A6 in A6 avant sta doživela prenovo, ki poleg sprememb pri izgledu prinaša tudi več tehnologije.

Audi A6 limuzina in A6 karavan v novem modelnem letu prinašata osvežen videz, ki se ga bo prepoznalo po drugačni obliki zračnih vstopišč na prednjem delu in dodatki črnine visokega sijaja. 

Blage spremembe so tudi na zadnjem odbijaču, dodani sta dve novi barvi, ki ju je hkrati mogoče naročiti tudi za model A7, ter dvoje novih platišč.

Znotraj boste spremenjenega audija A6 najprej prepoznali po LED razsvetlitvi, tudi tisti v prtljažniku. Za doplačilo sta na voljo novi kombinaciji notranjosti z uporabo aluminija v srebrni in bronasti barvi. 

Med poglavitne novosti sodijo tudi spremembe pri infotainment sistemu, ki odslej prek MMI vmesnika omogoča polno sodelovanje z Apple Car Play in Android Auto. Dodano je indukcijsko polnjenje za mobitele, za zadnje potnike pa sta na voljo dve snemljivi tablici. 

Različica A6 allroad quattro je dodatno bogatejša za izbiro še ene dodatne barve in 20-palčnih platišč ter novega oblazinjenja sedežev. 

Audija A6 novem modelenem letu bo mogoče naročiti v kratkem, prve dobave so predvidene za poletje. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.