Avto
1936 ogledov

Audi prenovil svojega velikega Q

Audi Q7
1/9
Audi
Audijev admiralski SUV iz lepotilnega salona zapeljal svež in posodobljen.

Audi je predstavil prenovljen model Q7. Avta po prenovi ne bo problem ločevati od dosedanjega suva, saj gre za konkretne oblikovne novosti, vidne na novi prednji maski in drugačni obliki prednjih luči, kar pušča posledice tudi na karoseriji. Zadaj je pridobil ravno kromirano letvico, ki povezuje obe strani avtomobila od roba do roba. Seveda platforma ostaja ista, je pa zaradi oblikovnih sprememb za 11 milimetrov daljši in sedaj meri že 5,06 metra.

Audi Q7 | Avtor: Audi Audi

Sedemsedežni Q7 se je znotraj tehnološko in oblikovno poravnal z zadnjimi modeli, tako da je tudi on sedaj dobil MMI infozabavni sistem z dvojnim zaslonom. Zgornji je lahko velik do 10,1 palca. Seveda so digitalni tudi osrednji merilniki. 

Q7 bodo poganjali trije trilitrski motorji, dva dizla in en bencinar. Vsi so tipa mehki hibrid in imajo 48 V napetost. 

Audi Q7 | Avtor: Audi Audi

Za boljšo vodljivost sta med opcijami štirikolesni volan in aktivni stabilizacijski sistem, na seznamu doplačil je tudi zračno vzmetenje. Hkrati so prenovili tudi model SQ7 z V8 TDI motorjem, ki ga bomo prepoznali po športnem videzu in veliko dodanega kroma. Med opcijami ima karbonsko-keramične zavore.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.