Avto
3033 ogledov

Audi ustvarja nove dimenzije vznemirljive prihodnosti

Audi Q2
1/10
Audi
Navdušenje nad markantnimi modeli avtomobilov znamke Audi se nadaljuje v novo prihodnost, ki jo začenjamo skupaj. Zdaj. Dovršen dizajn, inovativna tehnologija, popolno udobje in brezkompromisna prostornost so skupne odlike vseh vozil Audi iz aktualne ugodne ponudbe. Čas je, da stopimo naprej v vznemirljivo prihodnost.

Idealna sopotnika za urbani način življenja sta nedvomno novi Audi A1 Sportback in izjemno prostoren Audi A3 Sportback, ki se ponašata z mišičastim dizajnom in ikonografskimi značilnostmi iz sveta rallyja. Audi A1 Sportback izstopa s prepoznavno grafiko dnevnih luči v opcijskih LED-žarometih, ki povzema dinamične oblike hidrokril, kar dodatno poudari odločnost zunanje podobe vozila. Njegova športna notranjost se popolnoma zlije z večjo prostornostjo in z višjo ravnjo udobja tudi za najzahtevnejšega voznika.

Audi A3 | Avtor: Audi Audi

Oba modela sta z opcijskim zvočnim sistemom Bang & Olufsen pripravljena na digitalno prihodnost, medtem ko Audi A3 Sportback zahvaljujoč opcijskemu štirikolesnemu pogonu quattro, opcijskem progresivnemu krmiljenju in sistemu Audi drive select predstavlja naprednega spremljevalca. 

Večja prilagodljivost pri izbiri opreme

Prepričljiva oblikovalska govorica podpira športni značaj modela Audi A4 limuzina in estetskost modela Audi A4 Avant. Združujeta kakovostno in funkcionalno zasnovano notranjost, inovativne tehnologije na področju digitalizacije, sistema Infotainment in asistenčnih sistemov ter zmogljive motorje. Posebnost modela Audi A4 limuzina predstavlja modularna zasnova linij, ki omogoča večjo prilagodljivost pri izbiri opreme. 

Oba modela navdušujeta tudi z intuitivnim konceptom upravljanja. Na 12,3-palčnem zaslonu neposredno pred vami so pregledno in s polno visoko ločljivostjo (full HD) prikazane pomembne funkcije, kot sta hitrost in število vrtljajev.

Športen in družinski

Za voznike, ki si drznejo izstopati iz množice je športen in družinski Audi A5 Sportback izjemna izbira. Tudi ta model vključuje inovativne tehnologije – opcijska matrična LED-žarometa Audi in veliki prikaz sistema Infotainment.

Digitalni svet atletsko izklesanega vozila je mogoče intuitivno upravljati s sistemom MMI Touch in haptično povratno informacijo, poleg tega pa nudi veliko izbiro opcijskih storitev Audi connect. Več kot veličasten občutek prostornosti je optično poudarjen z vodoravno zasnovanimi elementi v notranjosti, sredinsko konzolo, elegantno vratno oblogo z videzom stekla in kakovostnimi materiali.

Spoj športnega dizajna in napredka je nepogrešljiva lastnost poslovno navdihnjenega modela Audi A6 limuzina, ki je dokaz tesne povezave inovacije in natančnosti. Dotični model je prvovrsten ustvarjalec razpoloženja. Opcijski paket notranje ambientne osvetlitve/osvetlitve obrob ustvarja edinstveno vzdušje in notranjost modela Audi A6 limuzina spreminja v osupljiv ambient potniškega prostora, kjer se bo vsakdo odlično počutil.

Še več varnosti in udobja

Več varnosti in več udobja omogoča tudi odločno vsestranski Audi A6 Avant, ki je zmagovalec v vseh življenjskih situacijah. Avant je celostno povezan z dosežki digitalne dobe in skupaj z inovativnimi asistenčnimi sistemi ponovno postavlja standarde v poslovnem razredu.

Poleg sofisticirane silhuete in brezkompromisnega udobja ga odlikuje tudi izjemno enostavno upravljanje. Opcijska 10,1- in 8,6-palčna HD-zaslona na dotik sistema MMI navigacije plus s touch response se popolnoma zlivata z žlahtno armaturno ploščo. 

Novi A7 Sportback

Za ambasadorja nove oblikovalske govorice, ki prav tako slavi športno eleganco kot njegovi nasledniki, velja novi A7 Sportback. Je prepoznaven, nezamenljiv in avantgarden, hkrati pa v sebi nosi gene klasičnega pogona quattro.

Dokaz, da je mogoče ostati zvest tradicionalni liniji in hkrati oblikovati povsem novo. Visokoločljivostna 10,1 (opcija) - in 8,6-palčna HD-zaslona na dotik sistema MI navigacija plus s touch response se brezstopenjsko zlivata z armaturno ploščo ter tako uresničita tehnološka pričakovanja najzahtevnejših voznikov.

Za strastne adrenalinske entuziaste 

Vsestranske talente z mišičasto zunanjostjo in številnimi praktičnimi detajli predstavljajo prepoznavni modeli Audi Q2, Audi Q3 in Audi Q5, ki bodo favoriti med vozili za strastne adrenalinske entuziaste. Kompaktna športna terenska vozila so pionirji prostornosti in prilagodljivosti. Vsi trije modeli ponujajo agilnost na cesti in pri terenski vožnji.

Že tako močne karakteristike novega modela Audi Q3 pa je s pomočjo sistema za uravnavanje opcijske vozne dinamike Audi drive select mogoče spreminjati glede na vozno situacijo, stanje na cesti ali individualne potrebe.

Audi Q3 | Avtor: Audi Audi

Prihodnost mobilnosti 

Da pa je električna mobilnost še kako prevzemajoča dokazuje športno-terenski Audi e-tron, ki narekuje prihodnost mobilnosti. Hiter, dinamičen in močan model poganjata dva elektromotorja, ki poskrbita za izjemno hiter 6,8-sekundni pospešek električnega SUV-ja z 0 na 100 km/h. Zaradi svojega celostnega koncepta polnjenja, se bo Audi e-tron izkazal kot odličen sopotnik za vsak dan. Njegove inteligentne funkcije in bogata ponudba storitev vam bodo olajšale vstop v električno mobilnost.

V hitro spreminjajočem se svetu potrebujete zanesljivega spremljevalca, ki bo kos vsem novim nepredvidljivim izzivom. Z naprednim dizajnom in inovativnimi tehnologijami, ki so odraz avtomobilske dovršenosti vozil Audi, je vstop v vznemirljivo prihodnost intuitiven in enostaven. Začnimo skupaj. Zdaj in v slogu.

Celotno ponudbo aktualnih vozil Audi si lahko ogledate na spletni povezavi: https://www.audi.si/modeli/skupaj-zdaj