Avto
51 ogledov

Aventador se je zaradi "nažiganja" vnel

Aventador Youtube
Lastnik aventadorja si bo gotovo zapomnil, ko se je z "nažiganjem" motorja bahal po ulicah Londona. Ogenj iz izpušne cevi mu je namreč zanetil zadnji del dragocenega avtomobila.

Treba je priznati, bobnenje V12 motorja iz lamborghinija aventadorja je prava poezija za ušesa, ogenj, ki ob tem sika na plano iz sploščene kaverne, pa paša za oči.

A ena največjih hib superšportnikov zadnja leta je nevarnost samovžiga, saj lahki kompozitni materiali očitno ne prenašajo najbolje vročine. Tako je ob cesti v pepelu ostalo že več deset superšportnikov najrazličnejših znamk.

Kako hitro se bahanje lahko konča v sramoti, je ugotovil tudi neki lastnik okoli 300.000 evrov vrednega aventadorja, saj je plamen vžgal del zadnjega konca avtomobila.

Množica je sicer pričela takoj opozarjati lastnika, ki pa je dokaj nespametno avtomobil še pognal po ulici in s tem še razplamtel požar. Komentarji na spletnih forumih sicer pravijo, da jo je lastnik še poceni odnesel, saj so ogenj pravi čas pogasili in je povzročil le manjšo škodo na zadnji maski.

Komentarjev 1
  • Johny 12:57 05.november 2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=is-tuuXUZ4g