Avto
18 ogledov

Avtobus "orožje" proti kolesarju

Avtobus uporabil kot orožje Youtube
Britanski voznik avtobusa je po sporu kolesarja namenoma zbil. Dogodek je ujela varnostna kamera, voznik pa je bil obsojen na 17 mesecev zapora.

Voznik avtobusa, 29-letni Gavin Hill, se je med vožnjo sprl s 43-letnim kolesarjem Phillipom Meadom, ki je vozil pred avtobusom. Hill je potem, kot je videti na posnetku, zaokrožil okoli Meada in ga z avtobusom zavestno udaril.

Udarec je kolesarja vrgel po tleh, utrpel pa je poškodbe levega zapestja, noge in palca. "Vozilo ste uporabili kot orožje, da zastrašujete in nadlegujete kolesarja, na koncu pa ste ga z njim udarili," je ob razglasitvi 17-mesečne zaporne kazni povedal sodnik.

Komentarjev 5
  • dd 11:25 05.april 2012.

    Groza, kakšni norci vozijo po cesti!! Upam, da so vozniku za stalno vzeli vozniško. Lahko bi ga obsodii za poskus uboja, pa bi bil v kehi kar lep čas.

  • stalker 11:35 20.februar 2012.

    ubi ga majku mu jst bi ga zgazijo da bi da bi mu zmlječijo noge da neb mogu več kolesart bravo voznik bravo !!!

  • maneken 08:46 18.februar 2012.

    na tem posnetku je lepo vidno, da gre za izzivanje kolesarja, ki je vozil po sredini ceste, zapeljal pred avtobus...na koncu pa "nastrada" voznik avtobusa, ki je bil znerviran od vsemogočih provokacij v prometu in so mu 29-letniku popustili živci ...prikaži več in je "pomorel."Zdaj mu je lažje.Take dogodke voznik, ki je veliko na cesti, doživlja dnevno...