Avto
24297 ogledov

Avtomobili: Popusti se vračajo!

Nakup avtomobila Profimedia
Dobra novica za kupce avtomobilov.

Trgovci z avtomobili v Nemčiji kupcem novih avtomobilov ponovno ponujajo popuste. Razlogi za to so različni. Glede na študijo bi se lahko popusti v prihodnosti še povečali.

Rabljeni avti Avto Odgovor na vprašanje: Čakati ali kupiti rabljenega zdaj?

Kupci novih avtomobilov v Nemčiji lahko počasi spet računajo na višja znižanja cen novih avtomobilov, piše spletni Automobilwoche. Oktobra so se pojavile prve dodatne akcijske akcije, v svoji redni tržni študiji poroča Duisburški center za avtomobilske raziskave (CAR). Akcije na nove avtomobile se bodo glede na raziskavo trga v prihodnjih mesecih pospešile. Razlogi za to so v zadržanosti kupcev do nakupa avtomobila glede na inflacijo, težji pogoji financiranja in proizvodnja vozil, ki spet teče s polno paro, kar vodi v večjo ponudbo.

Parkirišče, novi avtomobili Avtomobili Avto Avtomobili: Si Evropa koplje grob?

Trg prodajalcev bo sčasoma spet postal trg kupcev, je pojasnil vodja študije Ferdinand Dudenhöffer. "Čas popustov se vrača." Prvi znaki te teze so vse večja znižanja cen vozil z motorji z notranjim zgorevanjem in priključnih hibridov, ki se prosto konfigurirajo na internetu. Predvsem uvozniki, kot so Honda, Nissan in Suzuki, so v Nemčiji močno pospešili tempo. Avtomobile, registrirane na lastne račune, po kratkem času prodajo kot mlada rabljena vozila, seveda z ustreznimi popusti na kataloško ceno.
 

Komentarjev 3
  • Gandi123 12:30 06.november 2022.

    Podražili so za 60%, cene bodo spustili za 20%. Nategunska avto mafija!!!

  • Toma 07:21 06.november 2022.

    Dva dana nazaj podražitve kupoprodajnim pogodbam navkljub, danespa že popust?! Kaj potem drži?