Avto
103 ogledov

Avtomobilske novosti v letu 2011

(Foto: Žurnal24)
1/69
Žurnal24 main
2011. Po številu novosti ne bo zaostajalo. Pričakujemo citroëna C4, forda focusa, nissana micro, toyoto yaris, peugeota 508 in audija A6. Predstavljamo prvi del novosti, drugi sledi v torek.
novosti, avto | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Napoved. Sodeč po napovedih avtomobilističnih znamk bo leto, ki prihaja, bogato z novostmi, večinoma v segmentih B in C. Več pa bo tudi hibridnih modelov in različic ter takšnih na električni pogon.

Največ "ljudskih" modelov
Že januarja bomo priča prihodu številnih zelo prodajanih modelov, kot sta citroën C4 in Fordov C-max v dveh različicah, Hyundai pa bo predstavil majhnega enoprostorca ix20. Marca se k nam pripelje še povsem nova nissan micra.

Pri Volkswagnu bodo poleg jette predstavili bolj nišnega golfa cabria in “hrošča” ter povsem nov model up. Pri Renaultu so prenovo namenili več modelom, a povsem nov bo le latitude. V nižjem razredu bo poleg micre največja novost yaris, razred višje focus, v srednjem razredu peugeot 508, v prestižnem pa audi A6. Veliko novosti bo tudi pri Mercedesu in BMW, manj pa pri Fiatu, Hondi in Mazdi, ki je sicer pravkar predstavila novo petico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.