Avto
87 ogledov

Bagri na Torovem že zasedli avtocesto

Cestninska postaja
1/8
Anže Petkovšek
Že v nedeljo so bagri odstranili prve kose nevarnih betonskih otokov, danes pa so na cestninski postaji Torovo stroji zabrneli na vso moč. Vozniki brez ovir mimo postaje predvidoma že 5. oktobra, danes zjutraj v konici brez posebne gneče.

Po cestninski postaji Log se je danes uradno začelo še preurejanje čelne postaje Torovo, ki spada med najbolj obremenjene v državi. Dela bodo, če bodo vremenske razmere to dopuščale, končana v 12 dneh, v tem času pa bodo delavci odstranili sredinski otok in otok levo ob sredinskem otoku v smeri Ljubljana–Kranj.

Za prehod vinjetnih vozil prek postaje je še vedno omogočeno po dveh stezah v vsako smer. Cestninjenje tovornih vozil poteka brez sprememb obstoječe prometne ureditve, razen v smeri iz Ljubljane proti Kranju, kjer ostaja zaprta tudi ena kombinirana steza.

Danes ob 14. uri bo izvršni direktor področja za izvedbo vzdrževanja avtocest pri Darsu Matej Malgaj na Torovem podal izjavo za medije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.