Avto
18 ogledov

Bi vozili superavtomobile?

1/54
Žurnal24 main
Britansko podjetje Repairacar išče nekoga, ki bo z naslova lastnika avtomobila do delavnice in nazaj pripeljal športne avtomobile. V galeriji preverite, kaj bo srečnež lahko vozil.

Britanska avtomobilska delavnica, specializirana tudi za popravilo dragih in športnih avtomobilov, je razpisala sanjski natečaj za voznike, ki bi radi vozili aston martine, ferrarije in včasih celo pagani zondo ali bugatti veyrona.

Predstavnik podjetja je pojasnil: "Voznik bo moral uporabljati tudi javni prevoz, ko bo lastniku vozila vrnil avtomobil." Torej, kaj so sploh zahteve podjetja za to sanjsko službo? Pri Repaircarju ne iščejo navadnega voznika, pač pa nekoga s talentom za vožnjo, ki bo znal upravljati športne avtomobile, ki so po njihovih besedah poleg tega, da so zelo dragi, tudi zahtevni za voziti in neprimerljivi z navadnimi osebnimi avtomobili. Voznik bo moral poleg zanesljivosti, mnogi avtomobili krepko presegajo ceno sto tisoč evrov, pokazati tudi veliko mero odgovornosti in znanja.

"To ni služba za mlade dirkače," še pravijo pri Repaircarju, ki bo srečnemu izbrancu poleg vožnje z eksotičnimi vozili ponudil še 34 tisoč evrov letne plače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.