Avto
95 ogledov

BMW posodobil serije 1, 2 in 3

BMW M2
1/15
BMW
BMW je začel nov dan z objavo kopice novosti. Pokazali so osveženo serijo 2, prenovljeno serijo 1, pa še začinili so serijo 3.

Pri seriji 2 so nekoliko posodobili notranjost, kjer je dobil novo instrumentalno ploščo, iDrive zadnje generacije in 8,8-palčni zaslon na dotik, če se bo kupec odločil za paket Navi Professional. Odslej je možnost polnjenja telefona brez žic, dodana je wi-fi točka za do deset naprav.

Da gre za avto, ki je bil kupljen po juliju 2017, pa bo mogoče od zunaj prepoznati po malenkost večjih odrtinah za zrak in šriši maski z "ledvičkama." 

Standardi pri seriji 2 bodo odslej LED glavni žarometi in LED osvetlitev zadaj. Med novostmi gre šteti tudi dodatno izbiro platišč in tri nove barve zunanjosti. Vse te posodobitve je dobila tudi kabrioletna različica.

Skupno je na voljo z osmimi različnimi motorji, na vrhu je posodobljeni M2 z 272 kW (370 KM), tik pod njim pa M240i z 250 kW (340 KM). 

Posodobljena notranjost serije 1

Serija 1 je pridobila podobne posodobitve, le da so na zunaj še manj opazne in v največji meri rezervirane za nova platišča in barve. Več novosti je v notranjosti, kjer so malce predrugačili sreedinski del in mu dodali pokrita držala za pijačo. Opcijsko so na voljo paketi "Shadow" ki nekatere elemente (ledvičke, izpušne cevi, pokrove ogledal ...) obarvajo v črno.

V ponudbi je devet različic pogona, na vrhu je šestvaljni M140i (250 kW/340 KM).

Serija 3 je počrnela

Poleg novosti pri serijah 1 in 2 so nekaj prihranili še za serijo 3. Medtem ko že intenzivno pripravljajo naslednika zdajšnje generacije, bo modelno leto 2018, ki bo na voljo z letošnjim julijem, zaznamovala opcija treh novih paketov opreme in oblike: Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity in Edition M Sport Shadow. Gre za nadgradnjo zdajšnjih paketov s to razliko, da je dodane veliko več črnine, tako zunaj kot znotraj. Serija 3 pridobiva tudi iDrive zadnje generacije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.