Avto
2539 ogledov

BMW predstavil velikana

BMW
BMW predstavil največji SUV s sedmimi sedeži. K nam prihaja prihodnje leto.

BMW je na avtomobilskem salonu v Los Angelesu predstavil serijski X7, svoj največji športni terenec v ponudbi, s sedeži, razporejenimi v treh vrstah. Z njim bo konkuriral vozilom, kot je mercedes-benz GLS.

BMW serija 8 Avto V Krškem smo si ogledali BMW, ki vas ne bo pustil hladnih

Vozilo bo v prodajne salone zapeljalo marca prihodnje leto, pa čeprav so pri BMW prve načrte za svoj velik SUV predstavili že davnega leta 2008. Bavarce je sprva prizemljiva globalna ekonomska kriza in visoke cene goriv, zaradi česar so se posvetili seriji kompaktnih vozil, zdaj pa je več kot očitno čas, da ponudijo nekaj svežega.

BMW X7 | Avtor: BMW BMW

BMW serije 2 grand tourer Avto Imel bi enoprostorca, ampak mora biti BMW

X7, BMW je fotografije predserijskega modela objavil že v začetku jeseni, ponuja prostor za prevoz do sedmih oseb. Poleg velikost ni veliko inovacij, ki jih ne bi videli v manjšem X5. Prva naloga X7 bo utrjevanje prestiža in ustvarjanje dobička. Veliki SUV prihaja v ključnem času za BMW, ko jim prodaja ne blesti in, ko je na trgu veliko vprašanj, od Trumpovih groženj z obdavčitvami, Brexitom, do dizelske krize in pomika k elektrifikaciji. BMW bo moral veliko denarja vlagati v elektrifikacijo. Napovedali so, da bodo do leta 2025 predstavili 12 električnih vozil.

BMW X7 | Avtor: BMW BMW

BMW serija 3 Novi 3 Avto To je novi BMW serija 3!

BMW bo X7 proizvajal v svoji ameriški tovarni v Spartanburg, v Južni Karolini. To pomeni, da bi se lahko ujeli v zanko trgovinske vojne med ZDA in Kitajsko. Poleg ZDA je namreč prav Kitajska glavni trg za vozilo kot je BMW X7. 

"Če imajo ZDA težave s Kitajsko, potem ima tudi BMW težavo z X7," je prepričan Tim Urquhart, analitik pri podjetju IHS Markit, ki je dodal: "Prepričan sem, da so imeli pri BMW, ko so se odločili za proizvodnjo X7, v mislih kitajski trg. Zagotovo pa niso računali na prerekanje in merjenje mišic ZDA in Kitajske glede obdavčitev."

BMW X7 | Avtor: BMW BMW

BMW i3 Avto Mali BMW dobil velik pospešek

Kaj prinaša BMW X7?

Pospešek od 0 do 100 km/h je 5,4 sekunde.

Sedem sedežev v treh vrstah. V tretji vrsti imata potnika naslonjali za roke, stojalo za pijačo in USB priključka.

X7 ima digitalno zasnovo notranjosti, možnost glasovnega upravljanja in upravljanja z gestami;

Digitalni ključ vozniku omogoča, da vozilo odklene in zažene motor prek ukazovanja na pametnem telefonu.

Tako kot X5 ima možnost doplačila terenskega paketa. 

BMW X7 | Avtor: BMW BMW

Komentarjev 1
  • Avatar Tracyotta
    Tracyotta 23:11 30.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top