Avto
4302 ogledov

BMW z novo izkušnjo v največjem salonu v Sloveniji

Auto Wallis Ljubljana Žiga Intihar
V Ljubljani je začel delovati prodajno servisni center pod okriljem madžarskega velikana AutoWallis.

Madžarska družba AutoWallis je eden največjih regionalnih uvoznikov in trgovcev z avtomobili ter že 30 let sodeluje tudi z znamko BMW. Potem ko je družba, ki je prisotna v 14 državah in zastopa 16 znamk, pred časom že prevzela distribucijo vozil znamk Jaguar Land Rover pri nas, pred kratkim pa tudi znamko Opel, je zdaj storila še korak naprej pri krepitvi svojega tukajšnjega položaja. Začela je z maloprodajo v Sloveniji, najprej z vozili BMW in MINI.

Po celoviti prenovi so zdaj uradno odprli največji BMW salon v Sloveniji, ki stoji ob Celovški cesti v Ljubljani tik ob križišču z obvoznico. Ker novo podjetje Auto Wallis Ljubljana nadaljuje delo v prostorih, v katerih se je ne preveč lepo končalo BMW zastopstvo družbe A-Cosmos, morajo še odločneje delati na kakovosti svojih storitev in zaupanju strank, čemur so pri predstavitvi dali še prav poseben poudarek. Večino servisnega kadra je ostala iz prejšnjega podjetja, povsem nov pa je upravljalski kader, ki bo deloval po načelih in visokih standardih svoje madžarske matere. 

Wallis Motor Ljubljana nudi celotno paleto storitev od prodaje novih vozil, rabljenih vozil BMW Premium Selection, prodaje nadomestnih delov, servisiranje vozil BMW in MINI ter kleparsko ličarska popravila.

V avtosalonu bodo prodajali tudi vse izvedenke M. Svoj najnovejši tovrstni izdelek, M3 v Competition izvedbi, imajo že razstavljenega med ostalimi vozili. 

Auto Wallis Ljubljana | Avtor: Žiga Intihar Žiga Intihar

Kje želijo biti boljši

Na predstavitvi so predstavili celotni prodajno-servisni proces, v katerega želijo stranko čim bolj vključiti. Tako bo vsak kupec novega vozila vse željene oblikovne lastnosti avta videl vnaprej na zmogljivem konfiguratorju, trgovec pa bo vsakemu kupcu novega avta ob prevzemu pojasnil in nastavil vse njegove funkcije. Uvajajo tudi nov način sprejema avta na servis, ko želijo tudi s kratkimi videoposnetki stanja pred in po popravilu dvigniti verodostojnost in zaupanje pri strankah. Pripravljeni so že tudi na izzive elektrifikacije, medtem ko so še posebej ponosni na svojo kleparsko-ličarsko delavnico, ki si je s področja zahtevnih popravil kot prva delavnica v Sloveniji že prislužila ustrezni letošnji mednarodni certifikat.

Auto Wallis Ljubljana servis mehanik | Avtor: Andrej Leban Andrej Leban

Tako kot ostale premijske znamke se nameravajo zelo posvetiti tudi prodaji rabljenih vozil, ki jim je namenjen ločen del salona, in pri iskanju katerih bodo za kupce lahko izkoriščali notranje BMW vire. "Naš cilj je strankam ponuditi najboljšo izkušnjo na vseh področjih delovanja, ter postati korporativni in diplomatski prodajni center BMW," je povedal direktor Wallis Motors Ljubljana Blaž Urbanija. 

"Nudimo celotno paleto BMW modelov, novih in rabljenih, od klasičnih modelov do modelov prihodnosti oz. električnih avtomobilov. To pa še ni vse, našim dragocenim strankam nudimo tudi raznovrstne poprodajne storitve, od rednega vzdrževanja vozil, vulkanizerskih storitev do kleparsko ličarskih popravil, kjer sodelujemo z vsemi zavarovalnicami."

Auto Wallis Ljubljana | Avtor: Andrej Leban Andrej Leban

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.