Avto
26 ogledov

Brezstrešni chrysler 200

Chrysler 200C
1/20
Žurnal24 main
Chrysler LLC je na zadnjem avtomobilskem salonu v Los Angelesu predstavil novi model chrysler 200 (zamenjal je sebring), zdaj pa so na spletu tudi že uradne fotografije kabrioleta.

Chrysler 200 convertible bo na voljo z dvema bencinskima motorjema, 2,4-litrskim štirivaljnikom (127 kW/173KM in 225 Nm navora, menjalnik je avtomatski šeststopenjski) in večjim 3,6-litrskim pentastar V6-agregatom. Zadnji razvije 208 kW/283KM in 352 Nm navora, menjalnik je prav tako šeststopenjski avtomatski.

V Evropi se bo prodajal pod Lancino znamko, kar je na avtosalonu v Detroitu potrdil tudi prvi mož Fiata in Chryslerja Sergio Marchionne. Marchionne je dejal, da se bo evropski kabriolet najverjetneje imenoval flavia, na voljo pa naj bi bil tudi kot limuzina. Prodaja v Evropi naj bi stekla na začetku leta 2012, od ameriškega izvirnika pa naj bi se razlikoval zaradi značilne Lancine maske motorja. Lancia flavia bo na voljo tudi z dizelskimi motorji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.