Avto
11 ogledov

Buickova novost za 2011

1/16
Žurnal24 main
General Motors je objavil prve uradne fotografije in detajle o novi limuzini buick verano, ki bo premierno predstavljena v začetku tedna na avtosalonu v Detroitu.

Verano (izdelan je na isti platformi kot chevrolet cruze) je pravzaprav ameriška različica buicka excelle GT, ki ga že nekaj časa prodajajo na Kitajskem.

Buick verano (v dolžino meri 4597 mm in ima pogon na prednji kolesi) poganja GM Ecotec 2,4-litrski štirivaljni bencinski motor z direktnim vbrizgom, ki razvija 177KM in 230 Nm navora, kombiniran pa je s šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom. To je dovolj, da avtomobil z mesta do 96 km/h pospeši v osmih sekundah. Kasneje bo ponudbo dopolnil še dvolitrski turbo bencinski agregat.

Pri Buicku izpostavljajo, da so v verana vgradili kakovostne materiale in bogato opremo, ki med drugim vsebuje 10 zračnih blazin, dvoobmočno klimatsko napravo, ogrevan volanski obroč in sedeže, elektronsko parkirno zavoro, bose sound system, navigacijski sistem z ekranom na dotik, 17-palčna aluminijasta platišča, ki so lahko ob doplačilu tudi 18-palčna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.