Avto
40 ogledov

Cestarji hitijo krpati "penise" na cesti

Anonimni umetnik cestarje na zanimiv način prisili, da preprosto morajo krpati cestne luknje.
 

Another success story

Posted by Wanksy - Road Artist on 10. april 2015

Umetnik, ki se na omrežju Facebook predstavlja z imenom Wanksy, očitno ne verjame tarnanju odgovornih, ki za luknje v cestah krivijo pomanjkanje denarja. Wanksy ali kakorkoli mu je že ime, je vzel pravico v svoje roke in ob vsaki luknji v asfaltu, na katero naleti v okolici Manchasterja, nariše lik penisa ali kakšno drugo obsceno podobo. Nato fotografijo objavi na medmrežju.

 

all about the Bass

Posted by Wanksy - Road Artist on 18. april 2015

"Ceste v okolici Manchasterja so v obupnem stanju. Med prijatelji imam takšne, ki so zaradi kolesarjenja pristali v bolnišnici. Luknje poškodujejo kolo, včasih je celo težko ugotoviti, katera, ko pa jih je toliko," je Wanksy povedal za Manchaster Evening News.

 

Here's a new Wanksy to brighten up your Sunday mornings

Posted by Wanksy - Road Artist on 11. april 2015

Pritisk na noto moralnosti je očitno uspel, saj so oblasti pričele z bliskovito naglico krpati luknje, ki jih je pred tem "ozaljšal" umetnik. Skrb za moralo jim je torej še bolj pomembna kot skrb za varnost v prometu. Zanimivo bi bilo videti, če bi se slovenskim upravljavcem cest tudi tako mudilo ...

Vendar pa Wanksy v komentarjih na svojem Facebook profilu opozarja, da se delavci stvari lotevajo na napačen način, saj zgolj na hitro zapolnijo luknje, namesto da bi najprej lepo odrezali robove in poskrbeli za trajnost krpe. "No, vsaj zapolnijo jih," dodaja.

 

Big bendy number on this pothole .WANKSY

Posted by Wanksy - Road Artist on 5. april 2015
Komentarjev 1
  • Ejsi_Disi 19:36 01.maj 2015.

    Pa jebomast, a mate vi dislektika zaposlenega? Piše lepo Wanksy (verjetno po znanem grafitarju Banksyju) in ne Wansky. Pa poleg tega je iz Manchestra. Tud prepisat ne znate!!!