Avto
20 ogledov

CL prihaja s stilom

Med bogato opremo bo tudi opcija "Active Lane Keeping Assist", ki spremlja, kdaj
1/69
Žurnal24 main
Mercedes-Benz je na spletu prikazal uradne fotografije novega modela razreda CL, ki bo prvič predstavljen jeseni na avtomobilskem salonu v Parizu.

Kupeju so pri Mercedes-Benzu namenili novi 4,6-litrski V8 biturbo motor z direktnim vbrizgom in 320 kW/435 KM in 516 Nm navora.

Pospešek od 0 do 100 km/h je 4,9 sekunde. V kombinaciji z novo različico Mercedes-benzovega sedemstopenjskega menjalnika z integriranim stop-start sistemom je novi CL 500 BlueEFFICIENCY bolj ekološki, emisija CO2 je 224 g/km, povprečna poraba pa 9,5 litra na 100 prevoženih kilometrov. V ponudbi bodo tudi močnejši modeli CL600, CL63 AMG in CL65 AMG.

Novinec, na katerem so največje spremembe doletele odbijača, svetila in prednjo masko, se lahko pohvali še z novimi, visokokakovostnimi materiali, novimi kombinacijami barv, svetili v notranjosti in na novo oblikovanimi funkcijami na volanskem obroču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.