Avto
21 ogledov

Colorado mami na fotografijah

Chevrolet colorado show truck
1/18
Žurnal24 main
Azijci so veliki ljubitelji pick-up vozil in tovornjakov. Chevrolet jim dela skomine z novim konceptnim modelom colorado show truck. Prve fotografije so že objavljene na svetovnem spletu.

Colorado Show Truck bo premierno prikazan na 32. avtosalonu v Bangkoku (Bangkok International Motor Show), ki svoja vrata odpira 25. marca.

Bangkok so za mesto predstavitve izbrali zaradi velike popularnosti te vrste vozil v Jugovzhodni Aziji. General Motors bo več podrobnosti o serijski različici avtomobila sporočil do konca leta. O samem coloradu show trucku za zdaj ni na voljo veliko informacij, znano je, da ima pogon na vsa štiri kolesa, 20-palčna platišča (pnevmatike 285/50R20) in da ga poganja 2,8-litrski turbo-dizelski motor. Opremljen je še z LED zadnjimi svetili, 7-palčnim zaslonom v notranjosti, zunanjost pa je v barvi pepperdust metallic.

Tukaj se lahko prijavite na tekmovanje za najbolj varčnega voznika in si z nekaj spretnosti privozite opel astro ecoflex v trajno last.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.