Avto
33 ogledov

Črni vitez

Vozilo ima 6,8-litrski V10 fordov motor, ki zmore 294 kW/400 KM in doseže najviš
1/29
Žurnal24 main
Knight XV slavi kot najbolj luksuzno blindirano vozilo na svetu. Odporen je proti nabojem, ima svoj zabavni sistem, hummer pa je ob njem videti kot navadna igračka.

Knight XV stane 373 tisoč evrov, ob nadgradnji pa njegova cena lahko poskoči do vrtoglavih 763 tisoč evrov. "Menim, da smo naredili popolnoma novi proizvod na tržišču luksuznih blindiranih vozil. Kljub težkemu finančnemu stanju v avtomobilski branži imamo izjemne prodajne rezultate. Uspeh gre pripisati temu, da niti eno vozilo na tržišču ne nudi toliko varnosti, luksuza in voznih sposobnosti kot knight XV," trdi predsednik podjetja Conquest Vehicles.

Notranjost je opremljena s 26-palčnim LCD zaslonom, X-BOXom 360 ali Playstationom, v njem je celo šank. Za varnost potnikov skrbi sistem, ki jim brez spuščanja stekel ali odpiranja vrat omogoča pogovor z ljudmi izven avtomobila. Zunanjost je obložena z jeklom in aluminijem, ki lahko zadrži tudi največje kalibre nabojev, ne more ga prebiti niti naboj magnuma 44.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.