Avto
13 ogledov

Devetletnica prevažala pijanega očeta

Mladoletna voznica Youtube
Policija zaradi številnih prekrškov preiskuje 39-letnega Shawna Wimerja, ki je zaradi opitosti z alkoholom vožnjo s kombijem prepustil devetletni hčerki. Dogodek, ki ga je posnela kamera, si lahko ogledate v videu spodaj.

Incident se je zgodil ob treh zjutraj na bencinskem postajališču v mestecu Brownstown, v Michiganu v ZDA. Dogodek je policiji prijavil neki voznik, ki je videl, da za volanom sedi deklica. Ko so policisti ustavili vozilo, so Shawna Weimerja našli pijanega na sovoznikovem sedežu, a je moški odklonil preizkus alkoholiziranosti. Grozi mu kazen za številne prekrške, med drugim za zlorabo otrok, ker je mladoletni hčerki dovolil vožnjo po javni cesti. 39-letni Američan je trenutno na prostosti, a so mu prepovedali kakršenkoli stik s hčerko, za katero skrbi mama.

"Ko je policist odprt vrata kombija, je za volanom zagledal majhno punčko in jo vprašal, koliko je stara. Odvrnila je, da je stara devet let. Punčka ga je nato vprašala, zakaj jo je ustavil, saj je vozila zelo dobro. Pojasnila je, da je avtomobil pogosto vozila že prej, a da je tokrat sama vztrajala, da vozi, saj je oče popil veliko alkohola," je medijem pojasnil detektiv Robert Grant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.