Avto
19 ogledov

Dirkalniki vseh vrst v Ljubljani

1/42
Žurnal24 main
Od petka do nedelje od 9. do 18. ure so na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani očem javnosti razkriti dirkalni avtomobili in nov dirkalni šport SportDrift.
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani so v okviru prireditve MotorSport Salon Ljubljana med drugim razstavljena dirkalna vozila najboljših slovenskih dirkačev, od peugeota 207 S2000, porscheja 997, formule renault 2.0, mitsubishi lancerja EVO IX rally, razstavljeni so speedway motorji, autocross buggyji, MX-motorji, električna kolesa in skuterji, simulatorji, policijska vozila ... Preizkusiti se je mogoče tudi v SportDriftu, več o tem pa v naslednjih dneh. Omenimo še, da vstopnina za odrasle znaša pet evrov, dijaki, študenti in imetniki avto-moto licenc bodo odšteli še evro manj, medtem ko imajo otroci do 12 leta starosti prost vstop. Kako je vse skupaj videti, pa si oglejte v zgornji videonovici.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.