Avto
14 ogledov

Dobil lamborghinija in ga takoj razbil

Lamborghini murcielago Youtube
Poklicni voznik tovornjaka, Američan David Dopp, je v nagradni igri lokalne bencinske postaje in organizacije Teamgive osvojil zeleni lamborghini murcielago LP640. Sreča ni trajala dolgo, saj je superšportni avtomobil le nekaj ur po prevzemu ključev razbil.

Oče šestih otrok je ključe atraktivnega lamborghinija prejel v soboto, in kot vsak pravi navdušenec avtomobil takoj preizkusil.

Nekaj manj kot šest ur kasneje je z vozilom zletel s ceste. "V zavoju me je zaneslo in izgubil sem nadzor," je lokalnim medijem zaupal Dopp, ki je priznal, da je na poledenelem delu ceste, kjer je hitrost omejena na 50 km/h vozil med 70 in 90 km/h. Dopp kljub temu ni bil jezen ali žalosten, saj je dejal, da je avtomobil zavarovan. A njegove skrbi so lahko velike. Grozi mu celo zaporna kazen. Mediji so namreč izvrtali novico, da naj bi novopečeni lastnik italijanske eksotike zastaviti hišo, da je lahko plačal zavarovanje. Pogoji nagradne igre so namreč bili, da nagrajenec avtomobila ne sme zamenjati za denarno nagrado, lastnik pa je odgovoren za vse stroške, tudi škodo in registracijo. Policija zdaj preiskuje, ali je profesionalni voznik vozilo s štirikolesnim pogonom namerno zapeljal s ceste, da bi dobil denar od zavarovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.