Avto
30 ogledov

Dokker je romunski kangoo

dacia dokker
1/2
Dacia
Dacia je razkrila nov model. Dokker bo lahko naokoli vozil potnike ali tovor. Gre za nekakšno romunsko izvedbo kangooja.

Znamka je šele nedavno predstavila svoj družinski enoprostorec lodgy, zdaj pa mu že sledi nekoliko krajši dokker, o katerem se je sicer šušljalo že dlje časa. Prav dolžina je tudi glavna razlika med modeloma, saj bo dokker v potniški izvedbi na voljo le s petimi sedeži, pri čemer bodo zadnja vrata drsna.

Vse ostalo naj bi bilo zelo podobno lodgyju, še posebej v notranjosti, kjer bo imel novinec vse najnovejše Dacijine pridobitve – zaslon na dotik, omejevalnik hitrosti ... Za zdaj sta sicer uradni le dve fotografiji zunanjosti.

Avto so v potniški in tovorni različici predstavili na domačem salonu v Casablanci. Domačem zato, ker ga bodo tako kot lodgyja izdelovali v Maroku. V Sloveniji bo verjetno na voljo šele prihodnje leto, ko bodo znane tudi cene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.