Avto
14 ogledov

Dve leti star bentley je Rooneyevi prestar

Bentley continetal GTC
1/3
Bentley
Coleen Rooney ima slavnega, še bolj pa bogatega moža. Zato ji ni težko od njega zahtevati, naj ji kupi novega bentleyja, saj je dosedanji star že celi dve leti in je tako prava starina.

Ob začetku nove sezone Premier lige, ko bo spet veliko zdoma, je Wayne Rooney segel v žep in svoji ženi Coleen Rooney v uteho kupil novega bentleya GT convertible, kar ga je stalo okoli 175 tisoč evrov. V garaži je nadomestil popolnoma isti model, le da je šlo za modelno leto 2010. Novinec se po blagi dodelavi razlikuje le po še bolj bogatih materialih v kabini, malenkost več je prostora za drobnarije in za kolena zadaj sedečih prijateljic, boljša je tudi zvočna zatesnitev.

Gotovo Coleen, ki večino dni praviloma preživi v različnih telovadnicah in trgovinah, svojim kolegicam ne pozabi omeniti niti dodatnih 12 kilovatov moči in 50 Nm navora, ki prihajajo iz 6,0-litrskega12-valjnega bencinarja. Avtomobil ima namreč zdaj kar 423 kilovatov in 700 Nm navora. V isti sapi se verjetno dotakne tudi ogromnega računa za gorivo in benti nad pijavkarji na bencinskih črpalkah, saj je povprečna poraba bentleyja okoli 14 litrov.

Prestižna flota

Wayne Rooney je znan kot velik ljubitelj prestižnih avtomobilov. Tako imata z ženo vsak svojega range roverja, v garaži pa so tudi BMW X5, mercedes CLK, cadillac escalade, chrysler 300C, lamborghini gallardo spyder in mercedes G55 AMG. Dvajset avtomobilov, kolikor naj bi jih imel parkiranih doma, stane skupaj 1,7 milijona evrov, je izračunal Daily Mail. A vzdrževanje takšne flote mu ob tedenski plači 320 tisoč evrov, kolikor jih prejme za svoje usluge Manchaster Unitedu, verjetno ni pretežko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.