Avto
60 ogledov

Fabia combi s prtljažnikom razreda višje

Škoda fabia combi
1/8
Škoda
Škoda fabia nove generacije se v Parizu predstavlja že tudi kot karavan. V prtljažniku je prostora, kot ga imajo za številko večji avtomobili.

Karavan se vse do zadka ne razlikuje od svoje kombilimuzinske sestre, v primerjavi s predhodnikom ohranja približno enako dolžino, je pa konkretno širša in nižja.

Podaljšek je vreden svojega imena, saj lahko takšna fabia v prtljažnik pospravi za 530 litrov, kar je 25 litrov več od predhodnice.

To pa je denimo tudi znantno več od karavanskih forda focusa, opel astre ali renaulta megana.

Če zadnjo klop lastnik pospravi, prostora narase na 1.395 litrov, kar pa je nasprotno za 90 litrov manj kot v predhodnici. 

Karavanska fabia pozna vse ostale zimzelene trike svoje manjše sestre vključno s priročnimi rešitvami in dodatki, posebnost pa je vednarle serijska elektronska zapora diferenciala. 

Motorna ponudba je več kot ne znana, v primerjavi s prejšnjo generacijo pa je poraba manjša za do 17 odstotkov, se hvalijo Čehi. Vmes je tudi različica greenline z deklarirano porabo 3,1 litra in emisijami 82 gramov CO2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.