Avto
29 ogledov

Ford edge bo zaostril razmere v Evropi

Ford edge Ford
Ford bo v Frankfurtu predstavil Evropi prilagojen model edge. Suvom namreč pri znamki napovedujejo še lepo prihodnost.

Pri Fordu napovedujejo pravcato ofenzivo suvov v svoji paleti, saj bodo v naslednjih treh letih predstavili pet novih ali preoblikovanih modelov tega segmenta. 

Tako bodo v začetku naslednjega leta lansirali večjega suva z imenom edge, ki je v ZDA uspešno prisoten že vrsto let, sedaj pa bo nova generacija prvič na voljo tudi evropskim kupcem, kjer bo mešala štrene evropskim (premium) znamkam. Imel bo evropsko specifikacijo opreme.

Do konca letošnjega leta pa se načrtuje posodobitev srednjevelikega športnega terenca kuga in kompaktnega ecosporta.  V začetku naslednjega leta bo v Fordovi paleti kar osem modelov oziroma polovico vseh, pri katerih bo na voljo štirikolesni pogon. Še leta 2012 so bili le trije.

Znamka se zanaša na raziskavo, ki nakazuje na še večje zanimanje zdajšnjih in bodočih kupcev za športne terence in križance. Tako v svojih odgovorih glede oblike svojega bodočega prvega avtomobila nakazujejo današnji milenijci (generacija Y - stari od 17 do 34 let)

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.